Kraamcadeau met romper en babysneakers in magneetbox

 36,99

Op zoek naar het perfecte geschenk om de geboorte van een kleintje te vieren? Onze zwarte magneetdoos met romper, babysneakers en fopspeen (optie) is de ideale keuze!

In deze elegante box vind je schattige baby sneakers (meer maten op verzoek mogelijk) en een supergrappige romper. Knuffelen op eigen risico (wat wordt daarmee bedoeld?), zie dan de tekst bij het verschonen van de luier... ik had je gewaarschuwd! Een kraamcadeau met een beetje humor!

 

Bezorg de kersverse ouders een superleuk geschenk thuis! Ook dat is geen probleem. Wij kunnen dit kraampakket ook rechtstreeks opsturen. Vult in het bestelveld gelijk het juiste verzendadres in. Geef bij het opmerkingenveld aan dat het een cadeau is en dan zorgen wij dat het mooi verpakt wordt afgeleverd. U kunt in het menu ook nog kiezen voor een luxe kaart met tekst naar keuze.

Dit pakket is ook beschikbaar met andere rompers (zie ook andere producten). Wij kunnen het pakket aanpassen met de romper die u graag wenst. Snuffelt u gerust even rond op de site. Staat het pakket er niet tussen, maar ziet u wel een romper die u er liever in wenst. Neem dan gerust contact met ons op of vul het in bij de opmerkingen in het bestelveld. Dit pakket is uit te breiden met metallic kleurige spenen met de tekst Kiekeboe.

 

 

Kraamkado, kraamcadeau, kraampakket, cadeau baby, baby cadeau, babyshower, cadeau gender reveal, gender reveal – teddybeer – kraamcadeau in geschenkverpakking – kraamkado in geschenkdoos – groot kraamcadeau – luxe kraamcadeau – grappige kraamcadeaus – kraamcadeau humor – unieke kraamcadeau

Gerelateerde producten

Stel je vraag aan Debby

We zullen je vraag altijd binnen 24 uur beantwoorden.

Vraag het Debby

cross